dimarts, 25 de juny del 2024

 Hola famílies!

Aquí teniu les fotografies dels últims dia del curs de 1r: el dia del  tastet i el dia de fi de curs. Us desitgem que us agradin i que passeu un bon estiu! 





dijous, 20 de juny del 2024

2n Moments d'aula 3r trimestre

Clicant a la foto podeu trobar un recopilatori d'algunes de les activitats que hem fet al llarg d'aquest tercer trimestre a l'escola.




2n Taller Guàrdia Urbana d'Educació i Seguretat Viària

El passat 11 de juny van fer un taller amb la Guardia Urbana de l'Hospitalet de Seguretat i Educació Viària, ens van recordar com és d'important que tothom porti el cinturó de seguretat al cotxe o a l'autocar, què fer si ens perdem i no trobem la nostra família, com hem de creuar el carrer,...



Gimcana 2n C Súper Herois i Súper Heroïnes

Fa unes setmanes vam trobar penjada a la porta una nota dels Súper Herois i Heroïnes... Havien assistit a una reunió a una ciutat secreta i havien sentit a parlar de la nostra classe!!

Així que ens van proposar la recerca del tresor dels Herois i heroïnes... Havien d'esperar instruccions perquè no els podien descobrir els "malvats" ...L'endemà ens vam deixar una altra nota i aquell mateix dia a la tarda van seguir les pistes que finalment ens van conduir al tresor!!
Mireu les fotos!