dissabte, 21 d’octubre del 2023

ESPAIS D'APRENENTATGE

 

De nou hem començat els espais d'aprenentatge; dilluns ho fan les classes de 2n i dimecres l'alumnat de 1r.

Les propostes ens permeten dissenyar i organitzar entorns d’aprenentatge oferint a partir de la integració de continguts de les àrees del currículum de llengua i matemàtiques, un aprenentatge vivencial amb material manipulatiu, on l’alumnat és el protagonista i el constructor del seu propi aprenentatge, tot incidint en el desenvolupament dels sabers  de manera competencial.

El paper del mestre es basa fonamentalment en organitzar i afavorir  l’adquisició de continguts, beneficiant el propi desenvolupament dels nens i les nenes.
Mitjançant aquesta orientació pedagògica volem que l’alumnat  participi d’una manera més activa, constructiva i creativa en el propi  aprenentatge escolar i el seu creixement com a persona.
Les diferents propostes que els alumnes poden trobar són de lliure circulació, és a dir els nens i nenes trien a quina proposta volen anar i en acabar-la, poden anar lliurement a fer una altra.
Cada proposta està graduada en nivells de dificultat de menys a més complexitat d’aquesta manera cada infant pot realitzar un treball i un aprenentatge adaptat al seu nivell.
Clicant podeu veure algunes fotos, que anirem ampliant!
Espais de 1r

Espais 2n




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada